Mona Tumbas träningsbrödraskap - Nordvästskånes mänskliga ångtröskverk

Agga gagga gagga

Omstart

Nu är semestern slut! Men akta så du inte tar i för mycke! (titta va ful man kan bli)

The Klubb of boring fitness

torsdag 28 januari 2010

Idag tänkte jag vara lat: ta bussen norrut och sen få massor med D-vitaminer av fader Helios medan jag promenerade hem. Men jag missade bussen och gick i stället söderut, in till stadens hjärta. Där blev jag antastad av en kvinna som hade kört fast i snöslasket. Hon måste ha lagt märke till min stabila bål, hon bad mig putta igång bilen. Jag ställde naturligtvis upp, och mina och bilens förenade hästkrafter övervann till slut slasket. Vilken tur för henne att jag börjat träna!

onsdag 27 januari 2010

Schloobn

Chefen skickade hem mig två timmar för tidigt för det var risk att man inte skulle kunna ta sig hem i snövädret. Nu kör jag ett träningspass av tjeckisk öl och skotsk whisky bara därför att locka fram ett skratt.


Herr Slas-Has verkar vara född till magtränare.


Det är väldigt fräsigt!
Idag var jag på ackademien och studerade. Här skådas en PecFly. Man sitter med näsan hitåt och armarna rakt ut, och så för man ihop handtagena framför sig. När jag skulle använda den var den upptagen, så jag tog mag-maskinen istället. När jag var klar med den och hade vilat satt samma pekka kvar. När jag hade suttit och glott på honom i någon minut unjefär så gav han upp till slut. Visst är livet stundom underbart!

måndag 25 januari 2010


En annan bild på samma sköna grabb!
Jag började skriva innan jag valde bild, så enkelt var det. Tjo vad det viftar!
Här roddas det maskin! Det var skittråkigt. Nästa gång ska jag ha musik, jag tror det ska hjälpa.
Förutom rodden gick jag på löpband och cyklade. När jag var varm i kläderna fick jag göra nåt dom kallar ryggdrag, PecFly och en magövning som liknar sit-ups fast man sitter upp i en maskin som gör motstånd. Det var som sagt tråkigt men inte särskilt jobbgit.

torsdag 21 januari 2010


Kvällsträning. Hemma från anstalten lite efter nio. Skön känsla.


Igår köpte jag två radiostyrda helikoptrar. På tal om ingenting.

tisdag 19 januari 2010


Idag var jag på plågoinstitutet och körde cross trainer i 30 minuter. Det var ganska lätt. Nästa gång ska jag ha högre belastning.


Dagens mysterium var mannen som duschade vid sidan om mig. Han hade fullt med tatueringar på armarna. På ryggen hade han någon sorts oidentifierbart bludder. Var det en stor slafsig ryggtatuering? Var det rygghår, framväxt i en mystisk oval? Det var inte lätt avv avgöra, utan glasögon i en ångande dusch.


Jag undrar så vad det var. Tatuering? Hår? Psoriasis?


Den frågan kommer nog att följa mig till graven... GOMIDDA!
För att stabilisera min bål ytterligare tänkte jag idag äta en semla på Nisses café, men när jag kom dit var där redan en massa andra pensionärer. Jag fortsatte då till mormor Olgas, där jag åt en så kallad kondiskaka, då semlor helt saknades i hennes utbud.

söndag 17 januari 2010



Så här ser jag ut när jag står och sprätter i min träningsuniform samtidigt som jag övar bålstabilitet med mitt sjukgymnastgummiband. Ali ali.

2010-01-17


Puh! 20 minuter i trappmaskin. Det blir 75 våningar, säger maskinen. Samt 227 kCal, dessutom. Det blev rätt svettigt, men jag hade kunnat ta 30 minuter också, men jag var feg i starten så jag ställde in tiden lite snålt. Fullt med kommatecken, det känns som om det har blivit dagens skiljetecken, typ.
Trappmaskinen på bilden har inget sammanhang med artikeln.

lördag 16 januari 2010

Equipment var det ja


En ambitiös träningskille laddar sin gympapåse redan kvällen innan.

Equipment!



När bröderna gick på jakt efter taklampa så slutade det naturligtvis med tränings... eller nånting...

Bemparns anstalt för fysisk fostran


Slas-Has tempel för kroppskultur


I begynnelsen var korven

Hej och hå. Bemparn och Slas-Has. Laddade som få. Redo för att träna sig till den yppersta toppform!