Mona Tumbas träningsbrödraskap - Nordvästskånes mänskliga ångtröskverk

Agga gagga gagga

Omstart

Nu är semestern slut! Men akta så du inte tar i för mycke! (titta va ful man kan bli)

The Klubb of boring fitness

måndag 29 mars 2010

Min siffermaskin vägrar visa några bilder från den här sidan just idag. Mina träningspass den 23dje och 26tte och idag kan enkelt sammanfattas med orden det var tråkigt.

söndag 28 mars 2010






Korvkaka

http://www.recept.nu/1.233400/recept.nu_redaktionen/huvudratt/kott/gammaldags_korvkaka

Den fantastiska maträtten som Ture Sventon får se transmogrifierad av kylskåpsingenjör Hjalmar Hjortrons uppfinning "Nordpolen". Föda för riktiga träningsgiganter!

Vått vatten


Idag simmades det. Jag glömde räkna längder men i 20 minuter plaskade jag fram i ett tempo som i alla fall var snabbare än mongosarna och tanterna i bassängen.

På vägen upp tappade jag mina glasögon och fick plocka upp dem från bottnen med tårna. Det var spännande. Nu sitter jag och gottar mig i klordoften. GOMIDDA!

tisdag 23 mars 2010

Power Walk


I lördags orkade jag inte gå till Institutet innan de stängde. På kvällen tog jag därför på mig en tjockare gymnastikdress, fyllde musikapparaten med Dub War och Bollywoodpop och gav mig därefter ut och marscherade i rask takt. Det gick undan. Det var skönt. Det var även mörkt. Och dimmigt. Efter en timmes powerwalkande märkte jag att jag inte riktigt visste var jag var. Fotsulor och lår började kännas lite ankomna. Det började duggregna. Jag hade ingen telifon. Inga busspengar.


Det tog tre kvart tills jag kom hem. Det vcar riktigt spännande.


Idag är det tisdag. Det betyder Institutet.

Men.

Just idag beslöt jag mig för att skolka.

Nu sitter jag med magen full av spagetti kryddad med bisarrt pulver och lyssnar på en rumänsk arg predikant i radion. Snart ska jag se på TV.

Halleluja!

lördag 20 mars 2010

Fitness & ekonomi


Av någon anledning tänker jag på låten "Sex and workout" av the Nykels.

Nåväl.

Den ekonomiska slutsatsen av mitt första fitnnesshalvår är följande:


Medlemskap halvår kr 2800


35 gånger tränat


80 kronor per träning



Det känns på nåt vis dyrt. Men men, nu har jag köpt ett årsmedlemsskap för 4100 kroner. Det återstår att se vad det plir omräknat per besök på institutet.


Chlob.

tisdag 16 mars 2010

I morse var jag hos kotamiral Nelson och fick ryggen rättknäckt. Därefter promenerade jag i solskenet, bl a på Stefans väg. Jag tänkte skolka från träningen, jag är ju sårad, man kan väl inte slösa bort det fina vädret inne i tortyrkammaren??! MEN! Efter att ha lunchat och vilat gick jag dit ändå!

Jag känner därför att jag gjort mig förtjänt att inleda påskfirandet, och med hjälp från Mariestad hoppas jag att det ska bli riktigt angenämt.

söndag 14 mars 2010


Jag tränade i fredags. Det kändes så enormt spännande att jag råkade hemlighålla det då vi träffades igår. Det var naturligtvis ett grovt brott mot brödraskapets grundregler och jag ångrar mig djupt. Förlåt mig, bröder! (Förövrigt så ökade jag belastningen i PecFly-plågaren med ytterligare 5 kilogram även)

S C H L O U B N

Söndagens träning ägnades åt spinning. Jag hade en apparat som inte var fullt så snygg som den på bilden. Min apparat hade en bildskärm där man kunde se nunan av en förnumstig amerikansk coach som gav vägledning i spinningens mysterier.

söndag 7 mars 2010

Träna hit och dit

Igår tränade jag följande saker:

* Sova länge (ovanligt framgångsrikt, klarade mig till åtta).

* Tänja bukhinnorna (Kostic-mat i sedvanlig mängd).

* Säga nej (avböja ännu mer Kostic-mat och slivovice).

På grund av allt detta febrila tränande så glömde jag alldeles bort att gå till gymmet. Det hinns nog inte riktigt med i dag heller, för jag och Verica ska åka bil och regognoscera lite inför saker som ska göras i sommar.


...dessutom måste jag säga att frisören tränade väldigt fräsigt!

fredag 5 mars 2010

Igår tränade jag. På eftermiddan, det har jag aldrig gjort förr. Men det var inte kul för det. Däremot så var det inte så jobbigt trots att jag hade hjälmen på. Varje gång som jag loggar in här så väljer jag att den ska komma ihåg mig, men det gör den inte. Varför är den så tjaskig mot just mig?

måndag 1 mars 2010

Jag tränade i förmiddags. Det samma gjorde jag i tisdags även förövrigt. På min anstalt finns det skåp (som ser ut som skåp) men jag brukar bära med mig mina värdesaker i en Thailänsk Karenväska. I dag ökade jag belastningen i maskinerna. Det var tråkigt ändå.