Mona Tumbas träningsbrödraskap - Nordvästskånes mänskliga ångtröskverk

Agga gagga gagga

Omstart

Nu är semestern slut! Men akta så du inte tar i för mycke! (titta va ful man kan bli)

The Klubb of boring fitness

söndag 28 februari 2010


Idag var det mysigt att träna. Så här ser skåpen ut på min anstalt. Anteckna, intresseklubb, anteckna!


tisdag 23 februari 2010

Krasch=bra



När jag tränade idag så tänkte jag "fy bubblan vad tråkigt". Kort därpå slutade crossrampen att fungera.


På jobbet idag så slutade min mobiltelifon tvärt att fungera. Det var inte lika kul. Nu använder jag din kasserade apparatur.




lördag 20 februari 2010


Den store hödrängen ovan där ligger verkligen i denna vinter.
Även markpersonalen får mer och mer jobb.

fredag 19 februari 2010



I morse tränade jag. Det var femte gången, och fem gånger är för det mesta fem gånger. Sen kom en leverans från Öllsjö, bl.a. två gitarrer och en balalajka. Taklampa och gardiner även. Nu är det nog bara ett vettigt datorbord som saknas i mitt hem. Och Benno behöver en tvilling. KlubbelubbelubBEN

torsdag 18 februari 2010

Hödrängen



Efter att ha traskat i 50 minuter i det genuint ariska vädret med träningsgrejerna i ryggsäcken beslöt jag mig för att träna lite Ghost Recon i stället.




tisdag 16 februari 2010

X


10
Nu har en annan varit på sitt institut för tionde gången det här året. Lite mindre än planerat, men väldigt många fler gånger än i februari förra året.
I duschrummet stod en autist i givakt och stönade ödesmättat. Det gjorde stämningen lite extra klubbig.

måndag 8 februari 2010

I morse tränade jag, det var tråkigt. Och jobbigt. Det verkar som om hjälmen gör det mycke jobbigare. Å det är jobbigt att befinna sig bland en massa folk som pratar om sport. Men man känner sig tacksam för att man inte är en sån själlös idiot, som tror att världens öde avgörs i nån hockymatch. Imorgon åker jag till Göteborg. Men jag måste packa först. Pust pes

söndag 7 februari 2010


KLAAB!!! När jag torkade upp efter disken för en stund sen så råkade jag vispa ner min teifaun i baljan. Jag plockade genast isär den och torkade där det går,det blir spännande att se om den funkar när jag monterar ihop den imorgon.

lördag 6 februari 2010



Klubbeklubbeklubbeklubb


Klab klab klab klabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb


Det är inte så farligt som det låter. Men ibland blir man lite kinkig när datan muckar och beter sig klubbigt.
Ibland drömmer man sig bort, till jämtlands älgreservat.

fredag 5 februari 2010

I morse tränade jag med hjälm. Det var varmt och allt kändes mycke jobbigare. Sen kom fadren hit och gjorde två hål i väggen. Vi åt lunch på resturang Natalie, och åkte till hamnen för att spana och fota fåglar. Men allt vattnet i hamnen var fruset och vi måste gå ända till järnvägsbron för att hitta öppet vatten. Där fanns en ålakråka och pappa blev överlycklig.

Igår påstod jag att det var broccoli Elvine hade avbildat i sitt brev till mig. Förlåt. Vem som helst kan ju se vad det är för någon grönsak.

måndag 1 februari 2010

Scho alla läsare! Jag tränade i förmiddas, därefter åt jag upp min sista nyinflyttad-kupong på Donulds. Sen köpte jag kaffe på maxi, både flytande och hela bönor. När jag sen kom hem och ställde mig i duschen upptäckte jag snart att det var stopp i vattenlåset. Det var enkelt att rensa så jag undrar varför inte Ängelholmshem gjorde det innan jag flyttade in (Jag har svårt att tro att alla paprikafrön mm partiklar kommit från mig på bara två månader). Good middag!